Godisgömmor till katt

Gillar din katt att gömma sig under sängen eller i garderoben? Min tycker om att mysa i en skokartong full av kläder. Lyckligtvis har jag ännu inte hittat några ”presenter” som min katt har lämnat till mig.

Andra djurföräldrar har dock inte samma tur. De som har inomhuskatter kan ha kommit hem och hittat en eller två ”presenter” från sin lurviga vän. Om du är trött på att hitta kattfekalier i ditt hem är det här blogginlägget något för dig! Jag kommer att dela med mig av några kreativa godisgömmor för katter som håller deras affärer där de hör hemma – i kattlådan.

Det första godisgömma för katter som jag kommer att rekommendera är en tom mjukpapperslåda. Skär bara ett hål i sidan av lådan som är tillräckligt stort för att din katt ska få plats. Din katt kommer att njuta av att krypa in och ut ur lådan och leka med silkespappret. Se bara till att hålla ett öga på silkespappret så att det inte blir för sönderrivet!

Ett annat godisgömställe för katter är en tom kartonglåda. Även här är det bara att skära ett hål i sidan av lådan som är tillräckligt stort för att din katt ska få plats. Du kan till och med lägga några leksaker i lådan som din katt kan leka med. Se bara till att tejpa fast alla vassa kanter på kartongen så att din katt inte skadar sig själv.

Det sista godisgömma för katter som jag kommer att rekommendera är en korg eller en papperskorg med lock. Din katt kommer att njuta av att krypa in och ut ur korgen eller soptunnan och leka med föremålen inuti. Se bara till att lägga några leksaker i korgen eller soptunnan så att din katt förblir underhållen. Och se förstås till att hålla locket på ordentligt så att din katt inte gör bort sig!

Om du har en inomhuskatt vet du hur viktigt det är att hålla deras ärenden i kattlådan. Tyvärr gillar katter ibland att gömma sina affärer runt om i huset istället. Om du är trött på att hitta överraskningar från din lurviga vän, prova då ett av dessa godisgömmor för katter. Ditt hem kommer att tacka dig!